Journal of Life and Medical Sciences
Jolanta Baran, Agnieszka Topa, Magdalena Dykiel, Bernadetta Bienia, Ewelina Haręzga-Ciurkot
Wydawca:
Format:
S p i s t r e ś c i
3-10. Gęstość odżywcza bundzu koziego,
owczego i kozio-krowiego na podstawie
zawartości składników mineralnych
Nutrient density of mineral ingredients in goat,
goat-sheep and goat-cow cheese
Jolanta Baran
11-32. Przyrodnicze i społeczne skutki
powstania zbiornika dobczyckiego
w świetle opinii mieszkańców
Natural and social consequences of creation of the
dobczyce reservoir
Agnieszka Topa
33-47. Konsumencka ocena atrakcyjności
jogurtów
Consumer evaluation of yogurt attractiveness
Magdalena Dykiel, Bernadetta Bienia, Jolanta Baran,
Ewelina Haręzga-Ciurkot
3-10. Gęstość odżywcza bundzu koziego,
owczego i kozio-krowiego na podstawie
zawartości składników mineralnych
Nutrient density of mineral ingredients in goat,
goat-sheep and goat-cow cheese
Jolanta Baran
11-32. Przyrodnicze i społeczne skutki
powstania zbiornika dobczyckiego
w świetle opinii mieszkańców
Natural and social consequences of creation of the
dobczyce reservoir
Agnieszka Topa
33-47. Konsumencka ocena atrakcyjności
jogurtów
Consumer evaluation of yogurt attractiveness
Magdalena Dykiel, Bernadetta Bienia, Jolanta Baran,
Ewelina Haręzga-Ciurkot
eprasa
Opis produktu
- Tytuł
- Journal of Life and Medical Sciences
- Autorzy
- Jolanta Baran, Agnieszka Topa, Magdalena Dykiel, Bernadetta Bienia, Ewelina Haręzga-Ciurkot
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Stowarzyszenie Młodych Naukowców
- Rok wydania
- 2021
- Wydanie
- 1
- Liczba stron
- 53
- Format
Cechy produktu
Dane ogólne
- Format pliku
- eprasa
Recenzje
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
Zapytaj o produkt