Dodano produkt do koszyka

Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji, t. 1 Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt

Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji, t. 1 Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt

Pod Red. Marka Babicza, I Kingi Kropiwiec Domańskiej

ocena:
głosów: - Napisz recenzję
Norma PN-EN ISO/IEC 17025:2017 „Ogólne wymagania dotyczące kompetencji laboratoriów badawczych i wzorcujących” jest jednym z dokumentów, na podstawie którego laboratoria badawcze i wzorcujące mogą uzyskać potwierdzenie swojej bezstronności oraz tym samym zaufanie potencjalnych klientów. Jest to szczególnie istotnie w aspekcie problematyki zrównoważonego rozwoju, w tym ochrony środowiska. Polski Komitet Normalizacyjny 31 stycznia 2018 r. zatwierdził obecną formę tego dokumentu, tym samym zastępując nieaktualną już normę PN-EN ISO/IEC 17025:2005. Dokument ten jest Normą Europejską utworzoną w języku angielskim, francuskim i niemieckim, jest przetłumaczony przez Polski Komitet Normalizacyjny na język polski. Powyższa norma obowiązuje w krajach należących do CEN i CENELEC, umożliwiając jednakowe działanie laboratoriów w wielu europejskich państwach [PN-EN ISO/IEC 17025:2017].
Opis produktu
Tytuł
Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji, t. 1 Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt
Autorzy
Pod Red. Marka Babicza, I Kingi Kropiwiec Domańskiej
Wydawnictwo
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
ISBN
978-83-7259-326-9
Rok wydania
2020 Lublin
Liczba stron
130
Format
pdf
Cechy produktu
Dane ogólne
  • Format pliku
  • ebook
  •  
Recenzje

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Zobacz także

Kontakt

OSDW Azymut Sp. z o.o.
Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
NIP: 525-21-05-994

(42) 680 44 00 pon.-pt. 8-16
azymut@selly.pl