Dodano produkt do koszyka

Tajniki czekolady

Tajniki czekolady

Tilling Mark

ocena:
głosów: - Napisz recenzję
Wydawca:
Liczba sztuk w magazynie:
21
Dostępność:
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady”
Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego

Cena: 79.80 zł 55.86

Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 55.86 zł

Książka

Ilość:
Opis produktu
Tytuł oryginalny
Mastering Chocolate
Podtytuł
Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Autor
Tilling Mark
Język
polski
Wydawnictwo
Promise
Tłumaczenie
Skawran Katarzyna Anna
ISBN
9788375413328
Rok wydania
2019
Wydanie
1
Liczba stron
192
Oprawa
Twarda
Format
21.3x27.0
Ciężar
1.03 kg
Typ publikacji
Książka
Recenzje

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Zobacz także

Cena: 52.00 zł 36.40 zł
Do koszyka
Cena: 79.80 zł 55.86 zł
Do koszyka
Cena: 69.00 zł 48.30 zł
Do koszyka
Cena: 89.99 zł 62.99 zł
Do koszyka
Cena: 49.99 zł 34.99 zł
Do koszyka
Kontakt

OSDW Azymut Sp. z o.o.
Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
NIP: 525-21-05-994

(42) 680 44 00 pon.-pt. 8-16
azymut@selly.pl