Paleo na słodko
Karus-Wysocka Katarzyna
„Uwielbiam przygotowywać słodkości i kocham dzielić się nimi z innymi. Uwielbiam też wyzwania i nie boję się podejmować kolejnych prób mimo niejednego fiaska.
Dlatego oddaję w Wasze ręce książkę dla mnie wyjątkową, wypełnioną po brzegi recepturami, za którymi kryje się wiele anegdot, osobistych historii i doświadczeń. Mogą z nich korzystać również weganie oraz osoby borykające się z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi, m.in. chore na celiakię i z nieceliakalną nietolerancją glutenu.
Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie, aby z moich przepisów korzystali smakosze lubiący wyzwania. W końcu nie codziennie piecze się ciasto bez mąki albo suszy bezę bez cukru!” - Kasia Karus-Wysocka, autorka książki oraz bloga Cook it Lean
„Życie powinno być słodkie, najlepiej polane lukrem i udekorowane kolorami. Takie będzie, jeżeli każdego dnia zrobisz coś pysznego z tej książki. Gwarantuję, że z tymi przepisami nie doświadczysz nudy, a prawdziwej eksplozji lekkiego, przemyślanego i nietuzinkowego smaku. Kasia stworzyła dla nas coś absolutnie wyjątkowego – teraz musisz tylko zrobić z tego użytek. Zacznij piec, gotować i najważniejsze: nie zapomnij dzielić się tym słodkim dobrem”.
- Kinga Paruzel
„Nie możemy oderwać wzroku od fantastycznych fotografii Kasi! Już samo patrzenie na nie powoduje, że ślinianki pracują intensywniej. Książka zdecydowanie znajduje się w czołówce tych najpiękniejszych i najsmaczniejszych. Dodatkowo jej olbrzymim atutem jest fakt, że proponowane desery są bezpieczne dla osób eliminujących nabiał i gluten. Sprawdzone receptury, bogactwo smaków i propozycja podania składają się na „must have” dla każdego łasucha”. - Alicja i Dawid Białowąs – Barbell Kitchen
Dlatego oddaję w Wasze ręce książkę dla mnie wyjątkową, wypełnioną po brzegi recepturami, za którymi kryje się wiele anegdot, osobistych historii i doświadczeń. Mogą z nich korzystać również weganie oraz osoby borykające się z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi, m.in. chore na celiakię i z nieceliakalną nietolerancją glutenu.
Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie, aby z moich przepisów korzystali smakosze lubiący wyzwania. W końcu nie codziennie piecze się ciasto bez mąki albo suszy bezę bez cukru!” - Kasia Karus-Wysocka, autorka książki oraz bloga Cook it Lean
„Życie powinno być słodkie, najlepiej polane lukrem i udekorowane kolorami. Takie będzie, jeżeli każdego dnia zrobisz coś pysznego z tej książki. Gwarantuję, że z tymi przepisami nie doświadczysz nudy, a prawdziwej eksplozji lekkiego, przemyślanego i nietuzinkowego smaku. Kasia stworzyła dla nas coś absolutnie wyjątkowego – teraz musisz tylko zrobić z tego użytek. Zacznij piec, gotować i najważniejsze: nie zapomnij dzielić się tym słodkim dobrem”.
- Kinga Paruzel
„Nie możemy oderwać wzroku od fantastycznych fotografii Kasi! Już samo patrzenie na nie powoduje, że ślinianki pracują intensywniej. Książka zdecydowanie znajduje się w czołówce tych najpiękniejszych i najsmaczniejszych. Dodatkowo jej olbrzymim atutem jest fakt, że proponowane desery są bezpieczne dla osób eliminujących nabiał i gluten. Sprawdzone receptury, bogactwo smaków i propozycja podania składają się na „must have” dla każdego łasucha”. - Alicja i Dawid Białowąs – Barbell Kitchen
Cena: 54.00 zł
37.80 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 37.80 zł
Książka
Opis produktu
- Podtytuł
- Bez glutenu, bez nabiału i bez cukru. Naturalnie i ze smakiem!
- Autor
- Karus-Wysocka Katarzyna
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Publicat
- ISBN
- 9788327125323
- Rok wydania
- 2018
- Liczba stron
- 272
- Oprawa
- Twarda
- Format
- 21.0x27.0cm
- Ciężar
- 1.14 kg
- Typ publikacji
- Książka
Recenzje
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
Zapytaj o produkt