Dodano produkt do koszyka

Na pół słodko

Na pół słodko

Englisz Anna

ocena:
głosów: - Napisz recenzję
Wydawca:
Liczba sztuk w magazynie:
11
Dostępność:
Masz insulinooporność i myślisz, że już nigdy nie będziesz jeść słodyczy? Zmagasz się z cukrzycą i nie wiesz, czy jeszcze kiedykolwiek spróbujesz swojego ulubionego deseru? A może po prostu unikasz cukru i rezygnujesz ze słodkich przyjemności? Ta książka udowadnia, że wcale nie musisz! Znajdziesz tu prawie 100 przepisów na wypieki i desery bez cukru i białej mąki: wspaniałe serniki, kruche tarty i aromatyczne ciasta z owocami, czekoladowe brownies, domowe batony, trufle i wiele innych, dzięki którym nauczysz się jeść zdrowo, lekko i pysznie. Spróbuj migdałowego ciasta ze śliwkami, wegańskiego sernika z truflami czy korzennych dyniowych babeczek. Zrób domową granolę, wegańskie jagodzianki, zawijany makowiec i przekonaj się, że życie bez cukru też może być pełne smaku! Każdy przepis ma podaną sumę wymienników, makroskładniki i kaloryczność, aby ułatwić wkomponowanie ich w codzienną dietę. Anna Englisz – dietetyczka i blogerka, żona cukrzyka. Uczy, jak jeść bez cukru, i udowadnia, że zdrowe odżywianie wcale nie oznacza rezygnowania z przyjemności.

Cena: 79.95 zł 55.97

Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 55.97 zł

Książka

Ilość:
Opis produktu
Podtytuł
Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy
Autor
Englisz Anna
Język
polski
Wydawnictwo
Dragon
ISBN
9788381729048
Rok wydania
2021
Liczba stron
272
Oprawa
Twarda
Format
16.5x23.0cm
Ciężar
0.83 kg
Typ publikacji
Książka
Recenzje

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Zobacz także

Cena: 19.99 zł 13.99 zł
Do koszyka
Cena: 24.90 zł 17.43 zł
Do koszyka
Cena: 49.90 zł 34.93 zł
Do koszyka
Cena: 68.00 zł 47.60 zł
Do koszyka
Cena: 39.90 zł 27.93 zł
Do koszyka
Cena: 79.80 zł 55.86 zł
Do koszyka
Kontakt

OSDW Azymut Sp. z o.o.
Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
NIP: 525-21-05-994

(42) 680 44 00 pon.-pt. 8-16
azymut@selly.pl