Dodano produkt do koszyka

Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego

Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego

Inga Klimczak

ocena:
głosów: - Napisz recenzję
Format:

Pobierz fragment

Książka z zakresu współczesnej technologii przetwórstwa surowców na produkty akceptowalne przez konsumentów. Poświęcona zagadnieniu enzymatycznego brązowienia mętnego soku jabłkowego, prezentuje badania na temat możliwości wykorzystania na przykład ekstraktów z roślin czy innych soków do przedłużania trwałości mętnych soków jabłkowych w aspekcie ich barwy. Badania te wpisują się w nurt dotyczący roli naturalnych przeciwutleniaczy jako inhibitorów brązowienia enzymatycznego.
Opis produktu
Tytuł
Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego
Autor
Inga Klimczak
Język
polski
Wydawnictwo
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
ISBN
978-83-66199-67-5
Rok wydania
2019 Poznań
Wydanie
1
Liczba stron
168
Format
pdf
Cechy produktu
Dane ogólne
  • Format pliku
  • ebook
  •  
Recenzje

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Zobacz także

Kontakt

OSDW Azymut Sp. z o.o.
Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
NIP: 525-21-05-994

(42) 680 44 00 pon.-pt. 8-16
azymut@selly.pl