Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane
Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i niestacjonarnych) Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Materiały zostały dostosowane do programu przedmiotu inżynieria produkcji żywności obejmującego wykład i ćwiczenia laboratoryjne. Zawierają podstawy niezbędne do przeprowadzenia ćwiczeń kształtujących umiejętności wykonywania badań laboratoryjnych, analizy wyników oraz formułowania na ich podstawie wniosków. Opracowanie składa się z 12 rozdziałów, w których opisano wybrane elementy inżynierii produkcji żywności. Na początku każdego rozdziału znajduje się krótki wstęp teoretyczny pozwalający na zorientowanie się w tematyce wykonywanego ćwiczenia. Część praktyczna obejmuje metodykę badań wybranych cech produktów a także wpływu procesów jednostkowych na jakość produktu.
Cena: 21.00 zł
16.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 16.00 zł
ebook
Opis produktu
- Tytuł
- Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
- ISBN
- 978-83-8211-001-2
- Seria
- Materiały Dydaktyczne
- Rok wydania
- 2020 Poznań
- Wydanie
- 1
- Liczba stron
- 169
- Format
Cechy produktu
Dane ogólne
- Format pliku
- ebook
Recenzje
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
Zapytaj o produkt