Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności
Izabela Steinka
Wydawca:
Format:
Monografia prof. Izabeli Steinki „Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności” jest obszernym materiałem skierowanym do szerokiego grona odbiorców, nie tylko studentów, czy słuchaczy studiów podyplomowych, ale również praktyków zajmujących się ryzykiem narażenia zdrowia konsumentów. Autorka rzetelnie naświetla zagadnienia związane z oceną częstotliwości występowania, identyfikacją oraz przeżywalnością Staphylococcus aureus, Staphylococcus sp. i szczepów antybiotykoopornych w produktach pochodzenia zwierzęcego i roślinnego. Na uwagę zasługuje aspekt dotyczący identyfikacji kodujących czynników wirulencji i antybiotykooporności gronkowców oraz próba wyznaczenia wskaźnika bezpieczeństwa konsumentów środków spożywczych.
Cena: 35.00 zł
26.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 26.00 zł
ebook
Opis produktu
- Tytuł
- Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności
- Autor
- Izabela Steinka
- Wydawnictwo
- Uniwersytet Morski
- ISBN
- 978-83-7421-378-3
- Rok wydania
- 2022 Uniwersytet Morski w Gdyni
- Wydanie
- 1
- Liczba stron
- 184
- Format
Cechy produktu
Dane ogólne
- Format pliku
- ebook
Recenzje
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
Zapytaj o produkt