Dodano produkt do koszyka

Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności

Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności

Izabela Steinka

ocena:
głosów: - Napisz recenzję
Format:
Monografia prof. Izabeli Steinki „Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności” jest obszernym materiałem skierowanym do szerokiego grona odbiorców, nie tylko studentów, czy słuchaczy studiów podyplomowych, ale również praktyków zajmujących się ryzykiem narażenia zdrowia konsumentów. Autorka rzetelnie naświetla zagadnienia związane z oceną częstotliwości występowania, identyfikacją oraz przeżywalnością Staphylococcus aureus, Staphylococcus sp. i szczepów antybiotykoopornych w produktach pochodzenia zwierzęcego i roślinnego. Na uwagę zasługuje aspekt dotyczący identyfikacji kodujących czynników wirulencji i antybiotykooporności gronkowców oraz próba wyznaczenia wskaźnika bezpieczeństwa konsumentów środków spożywczych.

Cena: 35.00 zł 26.00

Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 26.00 zł

ebook

Ilość:
Opis produktu
Tytuł
Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności
Autor
Izabela Steinka
Wydawnictwo
Uniwersytet Morski
ISBN
978-83-7421-378-3
Rok wydania
2022 Uniwersytet Morski w Gdyni
Wydanie
1
Liczba stron
184
Format
pdf
Cechy produktu
Dane ogólne
  • Format pliku
  • ebook
  •  
Recenzje

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Zobacz także

Kontakt

OSDW Azymut Sp. z o.o.
Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
NIP: 525-21-05-994

(42) 680 44 00 pon.-pt. 8-16
azymut@selly.pl