Dodano produkt do koszyka

Food nowadays – local or global? Traditional or innovative? Conference monograph

Food nowadays – local or global? Traditional or innovative? Conference monograph

ocena:
głosów: - Napisz recenzję
Both, traditional and innovative food are essential elements of nowadays consumers' menus. Regardless of the food processing techniques used, consumer preferences remain individual. The goal of food technology and food analysis is to monitor, on the one hand, the needs of the food market, and on the other hand – the possibilities of the food industry. This monograph is a compilation of scientific work showing how far the considerations of food can be, both – local vs. global, and traditional vs. innovative.
Opis produktu
Tytuł
Food nowadays – local or global? Traditional or innovative? Conference monograph
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
ISBN
978-83-67112-31-4
Rok wydania
2022 Poznań
Wydanie
1
Liczba stron
66
Format
pdf
Cechy produktu
Dane ogólne
  • Format pliku
  • ebook
  •  
Recenzje

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Zobacz także

Kontakt

OSDW Azymut Sp. z o.o.
Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
NIP: 525-21-05-994

(42) 680 44 00 pon.-pt. 8-16
azymut@selly.pl