Dodano produkt do koszyka

Biotechnologia żywności

Biotechnologia żywności

Włodzimierz Bednarski, Arnold

ocena:
głosów: - Napisz recenzję
Liczba sztuk w magazynie:
1
Dostępność:
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Cena: 99.00 zł 69.30

Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 69.30 zł

Książka

Ilość:
Opis produktu
Autorzy
Włodzimierz Bednarski, Arnold
Język
polski
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN
9788301193621
Rok wydania
2020
Wydanie
2
Liczba stron
498
Oprawa
Miękka
Format
16.0x23.0cm
Ciężar
0.81 kg
Typ publikacji
Książka
Recenzje

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Zobacz także

Kontakt

OSDW Azymut Sp. z o.o.
Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
NIP: 525-21-05-994

(42) 680 44 00 pon.-pt. 8-16
azymut@selly.pl