Dodano produkt do koszyka

Art: Explained

Art: Explained

Hodge Susie

ocena:
głosów: - Napisz recenzję
Liczba sztuk w magazynie:
1
Dostępność:
Nearly 70 renowned New England writers gather round the table to talk food and how it sustains us—mind, body, and soul

A collection of essays by top literary talents and food writers, Breaking Bread celebrates local foods, family, and community, while exploring how what’s on our plates engages with what’s off: grief, pleasure, love, ethics, race, and class.

Here, you’ll find Lily King on chocolate chip cookies, Richard Russo on beans, Jennifer Finney Boylan on homemade pizza, Susan Minot on the non-food food of her youth, and Richard Ford on why food doesn’t much interest him. Nancy Harmon Jenkins talks scallops, and Sandy Oliver the pleasures of being a locavore. Other essays address a beloved childhood food from Iran, the horror of starving in a prison camp, the urge to bake pot brownies for an ill friend, and the pleasure of buying a prized chocolate egg for a child.

Profits from this collection will benefit Blue Angel, a nonprofit combating food insecurity by delivering healthy food from local farmers to those in need.

Cena: 83.00 zł 58.10

Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 58.10 zł

Książka

Ilość:
Opis produktu
Podtytuł
100 Masterpieces and What They Mean
Autor
Hodge Susie
Język
angielski
Wydawnictwo
Laurence King Publishing
ISBN
9780857828972
Rok wydania
2022
Liczba stron
216
Oprawa
Zintegrowana
Format
15.0x21.5cm
Ciężar
0.57 kg
Typ publikacji
Książka
Recenzje

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Zobacz także

Cena: 105.00 zł 73.50 zł
Do koszyka
Cena: 32.00 zł 22.40 zł
Do koszyka
Cena: 119.00 zł 83.30 zł
Do koszyka
Cena: 59.99 zł 41.99 zł
Do koszyka
Cena: 84.00 zł 58.80 zł
Do koszyka
Kontakt

OSDW Azymut Sp. z o.o.
Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
NIP: 525-21-05-994

(42) 680 44 00 pon.-pt. 8-16
azymut@selly.pl